2022-04-08 07:46:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma a gyakorlatias teendőkön van a hangsúly, ezeket kell előresorolni

Napi horoszkóp április 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Egy ideje az önállósodást fontolgatod bármilyen területen?A napi horoszkóp szerint ne habozz tovább: ha most vágsz bele a dologba, joggal bízhatsz abban, hogy erőfeszítéseidnek meglesz az eredménye. Dönts, vagy elszállnak az esélyeid!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr és a Mars fényszöge miatt ma „verhetetlen” leszel a munkában, egy sor olyan dologgal meg tudsz birkózni, amikkel korábban nem, vagy csak nagyon nehezen. Használd ki ezt az alkalmat, nagyot haladhatsz előre!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Rövidesen visszanyered lelki egyensúlyodat, ám addig csak otthon vagy képes megkapni azt a védettséget, amire a szokottnál is jobban vágysz. Ma is körbevesznek szeretteid törődéssel. Hamarosan az egész életedet megváltoztathatod, ám ehhez az kell, hogy határozott legyél.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a gyakorlatias teendőkön van a hangsúly, ezeket kell előresorolni. Meglátod, a lelkednek is jót fog tenni, ha a gyakorlatias problémákat rendezed. Ha pedig rászánod magad a tavaszi nagytakarításra, azzal energetikailag is felfrissül minden körülötted.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Most semmiből sem csinálsz problémát. Rájöttél ugyanis, hogy az érzelmeid néha túl messzire ragadnak, és ilyenkor nem igazán vagy ura a cselekedeteidnek. Egy álmod valóra válhat, de csak ha betartod a játékszabályokat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr és a Mars fényszöge nagy lendületet ad mindenhez, és türelmet is, valamiféle józan belátást az idegesítő ügyekkel kapcsolatban is. Egyszerre tudsz határozott és megértő lenni, ez pedig kiegyensúlyozott kapcsolatokhoz is vezet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzed, hogy változtatnod kellene a hozzáállásodon, de egyelőre nem tudod, kihez fordulj segítségért. Pedig az illető egész közel van! Olyan hatások, benyomások érnek, amik segítenek abban, hogy új irányba indulj.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerelemben legyél óvatos, és ne flörtölgess. Tényleg megéri kockáztatnod a meglévő kapcsolatodat, csak mert egy kis változatosságra vágysz? Viszont ha egyedül élsz, igenis próbáld ki a netes ismerkedést!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars és a Merkúr fényszöge miatt bármi történjék is az otthonoddal és a munkáddal kapcsolatban, a baráti körödben és a szerelemben, az csak sikerélményt hozhat. A fontosabb üzleti megbeszéléseit is lehetőleg mostanra időzítsd.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha nekiveselkedsz egy feladatnak, nagyon hamar meg tudod oldani. Csak éppen most semmihez sincs kedved, így marad minden a régiben. Vigyázz, ne hagyj másokat a fejedre nőni, mert kihasználhatnak!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ideje belátni: ki kell mondanod, mit érzel! Sokan félreismernek ugyanis, és az, hogy ennyire visszafogott vagy az érzelmek kimutatásában, még családtagjaidat is elbizonytalanítja. Önts tiszta vizet a pohárba, és ne fukarkodj a dicsérettel, illetve a köszönettel sem!


Halak: II. 19. - III. 20.

Nehéz kiismerni téged! Vagy csak kivételesen nem tudja, mit is akarsz pontosan? Ideje lenne döntened, ha még sokáig titkolod az érzelmeidet, rejtőzöl álarcok mögé, szerelmed megelégelheti a viselkedésedet...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: